Columns
10 years on Image

10 years on

Melbourne Water moving to Docklands
Read more >>

Away from the desk Image

Away from the desk

The little bent tree
Read more >>

Chamber update Image

Chamber update

COVID-19 and Docklands businesses
Read more >>

Docklander Image

Docklander

A staunch Docklander
Read more >>

Docklands Secrets Image

Docklands Secrets

Conflicting speeds
Read more >>

Chinese

墨尔本市长工作寄语
Read more >>

Owners' Corporation Management

Performance-based alternative solutions the key to cheaper cladding replacement costs
Read more >>

Fashion Image

Fashion

Top five street style trends
Read more >>

Health and Wellbeing Image

Health and Wellbeing

Don’t let working from home compromise your health and wellbeing
Read more >>

Letters Image

Letters

Bring on the lasers
Read more >>

Business Image

Business

Something fishy from The Espressionist
Read more >>

Owners Corporation Law Image

Owners Corporation Law

Social distancing in apartment blocks is hard to do, but necessary right now
Read more >>

Maritime

Tyranny of distance?
Read more >>

Pets Corner Image

Pets Corner

Full of Beans!
Read more >>

SkyPad Living Image

SkyPad Living

OC support in a time of COVID-19 - a tale of two cities …
Read more >>

Street Art Image

Street Art

Goodbye from Blender Studios
Read more >>

Sustainability

How fast is fast fashion?
Read more >>

The District

Eat your way through our most delicious hot spots
Read more >>

We Live Here Image

We Live Here

Microorganism dismantles Airbnb - will it ever recover?
Read more >>

Abby's Angle  Image

Abby's Angle

The world is a battlefield. Fight, but without exception, choose kindness
Read more >>

Editions

New award for Gauge

27 Nov 2009

Lend Lease’s Victorian head office, The Gauge, in Victoria Harbour, has been recognised for excellence in interior design.

The building received the award for Excellence in Interior Design of a Major Commercial Building at the (inside) IDEA Awards held in Sydney last month.

The IDEA Awards judges said the Gauge represented an exemplary balance between innovation and respect for convention.

The interior design nurtures a sense of ownership and pride in a workplace with generous desk areas, personalised lighting and storage, chill out zones, a fireplace, an outdoor deck with barbecue areas overlooking the adjacent park and a living green wall that greets visitors upon entry.

The Gauge has received a number of awards since it was completed in April 2008, including the Sustainable Architecture Award at the 2009 Australian Institute of Architects Victorian Chapter Awards, the Built Environment Award at the 2009 Premier’s Sustainability Awards and the Boral

National Environment and Energy Efficiency Award at the MBA 2009 National Excellence in Building and Construction Awards.

Share on Facebook

Stay in touch with Docklands. Subscribe to FREE monthly e-Newspaper.

You must be registered with Docklands News to be able to post comments.
To register, please click here.